Miso hatcho sója 400g Muso
Miso hatcho sója 400g Muso

Tradičné fermentované japonské sójové miso. Do polievok, omáčok, na dochutenie akéhokoľvek jedla. Plné vitamínov, minerálov a enzýmov. Více
Kód produktu: 760

Tradičné fermentované japonské sójové miso. Do polievok, omáčok, na dochutenie akéhokoľvek jedla. Plné vitamínov, minerálov a enzýmov. Více
Kód produktu: 760
Na výrobu Hatcho Miso Muso (miso zo sóje) sa používajú celé sójové bôby. Miso je vyrábané tradičným japonským spôsobom, tak ako pred mnohými stovkami rokov. Vybrané sójové bôby zaťažené kameňom fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch. Miso obsahuje množstvo minerálov, vitamínov
Zloženie
celé sójové bôby, voda, morská soľ, pražená jačmenná múka, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).